/prodimg/sa63ozfs_1.jpg
/prodimg/mewpmecp_1.jpg

Emile Henry Solo Crème brûlée schaaltje - Ø140mm - Basalte

|
SerieSolo
€ 10,45per stuk

Bruto adviesprijs per stuk incl. btw

De crème brûlée schaal van Emile Henry is perfect voor het bereiden van traditionele crème brûlée, maar er kunnen natuurlijk ook een hoop andere zoete en zelfs hartige gerechten in bereid worden. De Solo collectie is geïnspireerd op Franse klassiekers, waarbij ieder gerecht een eigen, persoonlijke presentatie krijgt. De schaal is gemaakt van HR® ceramic, een keramiek met hoge weerstand dat geschikt is voor gebruik in de oven, onder de grill en in de magnetron. Na gebruik kan de schaal gewoon in de vaatwasser, wat het extra makkelijk maakt voor dagelijks gebruik.
Lees meer
Leverbaar z.s.m.
Verpakt per 4 stuksFabrieksnummer: 067114
Interhal Retail levert uitsluitend aan de vakhandel. Geregistreerde klanten ontvangen inloggegevens om te bestellen.Meer informatie
De crème brûlée schaal van Emile Henry is perfect voor het bereiden van traditionele crème brûlée, maar er kunnen natuurlijk ook een hoop andere zoete en zelfs hartige gerechten in bereid worden.
De Solo collectie is geïnspireerd op Franse klassiekers, waarbij ieder gerecht een eigen, persoonlijke presentatie krijgt. De schaal is gemaakt van HR® ceramic, een keramiek met hoge weerstand dat geschikt is voor gebruik in de oven, onder de grill en in de magnetron. Na gebruik kan de schaal gewoon in de vaatwasser, wat het extra makkelijk maakt voor dagelijks gebruik.

Product kenmerken

  • HR® Keramiek
  • Handgemaakt in Frankrijk
  • Geschikt voor oven, grill en magnetron
  • Geschikt voor temperaturen van -20 °C tot +270 °C
  • Uitzonderlijke warmtebehoudende eigenschappen
  • Uitermate kras & stootvast
  • Vaatwasmachinebestendig
Belangrijkste specificaties
Fabrieksnummer
067114
Merk
Emile Henry
Collectie
Solo
Materiaal
HR Ceramic
EAN
3289310671149
Interhal nummer
598420
Kleur
Zwart
Afmetingen
Hoogte
35 mm
Diameter
140 mm
Inhoud
0.35 L
Gewicht
250 gram
Altijd op de hoogte? Meld je aan voor onze nieuwsbrief
of volg ons via